Succes important! FC Aninoasa a revenit spectaculos în duelul cu Sporting Roșiori

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Aninoasa  a încheiat în forță ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, formația din apropierea Târgoviștei a obținut o victorie importantă în duelul cu Sporting Roșiori, având parte de o revenire spectaculoasă în actul secund.

Elevii lui Cristi Bălașa s-au impus în disputa cu teleormănenii cu scorul de 3-2, după ce în primul sfert de oră al al întâlnirii, oaspeții au condus cu 2-0, la capătul reușitelor semnate de Pahonțu (3-autogol) și Brânceanu (12). Aninoasa  a dat semnalul revenirii în joc după scurgerea primei jumătăți de oră a partidei. Nedelea a irosit două faze importante de gol într-un interval scurt de timp, iar Leotescu a redus din hadicap, cu patru minute înainte de pauză. Mai mult de atât, tot în ultimele secvențe ale primului mitan, Codroiu a trimis balonul într-una din barele porții apărate de Bușcă. Aninoasa și-a arătat adevărați colți în repriza a doua, când Dinu a restabilit egalitatea pe tabelă (67), iar “decarul” Maican a marcat reușita prin care a stabilit echipa învingătoare (86). De asemenea, Leotescu și Pahonțu au irosit alte ocazii importante de gol pentru Aninoasa. Succesul cu Roșiori este unul extrem de important pentru trupa lui Cristi Bălașa, cu două runde înainte de finalul stagiunii. Etapa viitoare Aninoasa va sta, iar în ultima rundă a campionatului Marina et comp. vor da piept cu CS Tunari, într-o deplasare în care cuvântul de ordine va fi doar victoria.

 

FC Aninoasa – Sporting Roșiori      3-2 (1-2)

Marcatori: Leotescu (41), Dinu (67), Maican (86)/ Pahonțu (3-autogol), Brânceanu (12).

Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Marina, Pahonțu, Diță – Călinescu, Dinu, Blas (67 Lică), Nedelea (90+2 Neaga) – Leotescu, Codroiu (77 Maican). Antrenor: Cristian Bălașa.

Roșiori: Bușcă – Cristil, Mohora, Fieraru, Urâtu – Ciubuc, Târnăcop, Brânceanu, Pârvuleasa (46 Cercel) – Stan (73 Mohora), David. Antrenor: Florin Șoavă.

Stadion: “Comunal” – Aninoasa. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Marius Spânu (București) – Bianca Florea (Ploiești), Andreea Sava (Mărăcineni). Observatori FRF: Viorel Voicu (Slatina) și Florin Craioveanu (București).

Cartonașe galbene: Marina (10), Diță (60), Tătar (90)/ Ciubuc (20), Mohora (35), Brânceanu (47), Urâtu (78), Fieraru (82).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!