Ștrandul a făcut o nouă victimă! Un tânăr de 22 de ani a murit după ce s-a înecat în piscină

Publicitate

Ștrandul a făcut o nouă victimă! Este vorba despre un tânăr de 22 de ani care și-a găsit sfârșitul într-o piscină din orașul Boldești-Scăieni, județul Prahova, la sfârșitul săptămânii trecute. Bărbatul din Șoimari a murit în timp ce se răcorea în ștrand. Acesta a intrat în stop cardio-respirator și s-a înecat.

În ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul nu a mai putut face altceva decât să constate decesul tânărului. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul uciderii din culpă.

„La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti Scăieni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, o persoană s-ar fi înecat la un ştrand din oraş.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr căruia un echipaj din cadrul SAJ Prahova îi efectua manevre de resuscitare.
Ulterior, tânărul în vârstă de 22 de ani, din comuna Şoimari a fost declarat decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat IPJ Prahova, potrivit infoploiesticity.ro.  
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!