Și-a pus capăt zilelor pentru că nu a putut susține examenul de Bacalaureat! Durere fără margini pentru familia adolescentului

Publicitate

Durere fără margini pentru o familie! Rodul acesteia, un adolescent de 19, ani a decis să-și încheie rapid socotelile cu viața. Tânărul, care era medaliat la culturism, abia terminase clasa a XII-a își dorea cu ardoare să se înscrie la Bacalaureat, pentru a-și putea termina studiile. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil, căci era corigent la geografie.

Cum nu a putut să se înscrie la examenul de Bacalaureat, adolescentul a recurs la un gest extrem. Astfel, într-un gest de disperare, băiatul și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de o grindă din curtea casei. Trupul neînsuflețit a fost găsit chiar de mama sa, care a avut și ea parte de un șoc. Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Cazul șocant s-a petrecut în satul Oprișenești, din orașul Ianca, județul Brăila.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, în localitatea Oprisenești, în curtea unui imobil fiind găsit un tânăr, în vârstă de 19 ani, fără a prezenta urme de violență. Un echipaj al ambulantei a intervenit la fața locului, declarând decesul tânărului în cauză”, se arată într-un comunicat IPJ Brăila, potrivit obiectivbr.ro. 

Se pare că tânărul nu a lăsat un bilet de adio prin care să își explice decizia.  Cadavrul a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

În 2020, la Campionatele Naționale de culturism și fitness, unde a reprezentat clubul Dumi Gym Ianca, tânărul a obținut medalia de bronz la juniori mici, categoria de greutate 60 de kilograme.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!