Sfârșit tragic pentru un copilaș de doar 1 an! A murit după ce s-a ștrangulat cu cablul de încărcare al unui telefon mobil

Publicitate

Tragedie fără margini într-o familie din localitatea Nistorești, județul Vrancea! Sfârșit tragic pentru un copilaș de doar 1 an. Băiețelul a murit după ce s-a ștrangulat cu cablul unui încărcător al unui telefon mobil.

Micuțul se afla în casă alături de mama sa, fratele său și bunicul său. Cel din urmă a fost și cel care l-a găsit pe copilaș în stare de inconștiență. Când a fost văzut de medici, micuțul prezinta o traumă la nivelul gâtului şi o echimoză frontală.

O vecină a sunat la 112 și a anunțat situația în care se afla copilașul. Imediat după ce au anunțat autoritățile, bunicul și vecina au luat copilul și au plecat, cu o mașină, în întâmpinarea ambulanței. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat.

După cele întâmplate, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„În această seară, la ora 18.25, prin apel SNUAU 112 un echipaj SAJ Vrancea a sesizat faptul că au preluat din localitate Nistorești un copil în vârstă de aproximativ 1 an care fusese găsit în stare de inconștiență de către o rudă. Din nefericire, la scurt timp a fost constatat decesul acestuia. În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea necropsiei”, au transmis polițiștii vrânceni, potrivit monitoruldeavrancea.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!