Se reia balul Ligii a 4-a! “Îmi doresc cât mai puține incidente”

Publicitate

Astăzi va porni la drum o nouă ediție a Ligii a 4-a. La start se vor afla 18 echipe, iar trei-patru dintre acestea se vor bate, de la bun început, pentru titlul de campioană județeană. Printre favorite se numără Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții, FC Brezoaele și Olimpicii Ulmi, ultima fiind o echipă nou-înființată, dar cu gânduri extrem de mari, după ce s-a întărit cu Andrei Iliescu, unul dintre golgheterii Ligii a 3-a din sezonul precedent.

Interesant va fi că noua ediție a campionatului va începe fără Dentaș Tărtășești, ultima campioană a Dâmboviței, după ce aceasta s-a desființat din cauza lipsei resurselor financiare. Oficialii AJF Dâmbovița se așteaptă ca noua ediție să fie una liniștită, dar în același timp una mai spectaculoasă în comparație cu cea precedentă.

“În noul campionat îmi doresc cât mai puține incidente. Cu siguranță turul va fi liniștit, mai greu va fi în retur când lupta pentru anumite locuri va fi pe viață și pe moarte. În edițiile trecute cele mai multe incidente au fost în retur. Noua ediție va fi una normală. Nu pot să-mi dau seama dacă va fi mai puternică față de cea trecută. Trebuie să treacă câteva etape pentru a ne da seama. Încă nu știm valoarea echipelor. Nu știu câte echipe se bat pentru titlul de campioană. E prematur să spun acum lucrul acesta. Într-adevăr nu vom mai avea la start campioana Tărtășești. Dar, astfel de lucruri se pot întâmpla și la case mai mari. Nu au mai avut fonduri și au fost nevoiți să dispară. Anumite echipe dispar, iar altele apar”, ne-a declarat Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița.

Programul complet al primei etape – astăzi, ora 11,00.
Unirea Colibași – Bradul Moroeni
Olimpicii Ulmi – Unirea Ungureni
FC Brezoaele – Petrolul Târgoviște
Roberto Ziduri – Luceafărul Dragomirești
Atletic Fieni – AS Coada Izvorului
Voința Pierșinari – Recolta Gura Șuții
Viitorul IL Caragiale – Spic de Grâu Ghimpați
Unirea Bucșani – Gloria Cornești
Flacăra Zăvoiu – Progresul Mătăsaru.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele