Șapte tineri au semnat contractele pentru programul de internship al CJ Dâmbovița. Pentru trei luni ei vor lucra alături de salariații instituției

Publicitate

Programul de internship derulat de Consiliul Județean Dâmbovița în premieră a ajuns la o nouă etapă!

Astăzi, președintele CJD, Corneliu Ștefan,  a semnat contractele de internship pentru șapte tineri care, pentru următoarele 3 luni, vor lucra alături de personalul Consiliului Județean Dâmbovița.

”Sunt încântat că cei 7 au decis să se implice activ în viața județului nostru și în tot ceea înseamnă dezvoltarea comunității noastre.

Pe de altă parte, cele 3 luni de muncă în Consiliul Județean, pe lângă dezvoltarea abilităților profesionale, le vor fi de ajutor în găsirea unui job pentru că acestea se adaugă la experiența profesională cerută de angajatori”, a declarat șeful administrației județene.

Așadar, noii ”colegi” din CJD sunt: Popa Diana Elena, Nicolăescu Theodora Georgiana, Stoica Laura Valentina, Lilea Ionuț Marian, Grigorescu Petronela Alice, Tănase Sabina Elena și Veseliu Andrei-Alexandru.

Vă reamintim că scopul programului de Internship al Consiliului Județean Dâmbovița, proiect aprobat de consilierii județeni, este de a îmbunătăți cunoștințele tinerilor care se înscriu, de a-i ajuta să dobândească experiență profesională și de a-i familiariza cu procesul legislativ și administrativ al instituției.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!