Salvat de o antenă parabolică după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc!

Publicitate

Un tânăr de 22 de ani a văzut moartea cu ochii, miercuri seara, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc. Salvarea sa a fost o antenă parabolică, atașată pe fațada blocului, care i-ar fi atenuat căderea. Incidentul a avut loc pe strada Rozelor, din orașul Dej.

Tânărul a fost găsit de echipajele de intervenție cu multiple traumatisme. Acesta a fost preluat și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 14 iunie, în jurul orei 19.15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Dealul Rozelor, din municipiul Dej, un bărbat ar fi căzut în gol de la înălțime, în fața unui bloc de locuințe.

Din primele verificări efectuate la locul evenimentului, polițiștii au constat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Dej, care ar fi căzut la nivelul solului de la etajul 3 al blocului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Cluj, potrivit dej24.ro. 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!