Reacție șocantă a mamei unuia dintre tinerii care au bătut cu bestialitate un bătrân. “Doar niște analfabeți îmi pot da mie explicația educării unui copil”

Publicitate

La scurt timp după ce s-a aflat despre cine este vorba, mama lui Mircea Mihai, unul dintre agresorii bărbatului de 66 de ani, a reacționat dur pe Facebook, în urma mesajelor primate de la oameni revoltați. ,,Doar niște analfabeți îmi pot da mie explicația educării unui copil’’ , a fost una dintre declarațiile revoltătoare a acesteia.

Sute de mesaje a primit mama unuia dintre agresori. În primele sale mesaje, femeia a încercat să explice că educația ei nu a dat roade, după aceea a început să se revolte asupra persoanelor care îi dădeau mesaje. Iată câteva dintre declarațiile femeii. “Sunt foarte slăbită şi obosită, nu reuşesc să răspund la fiecare în parte, atât doar că am văzut în aceste zile, am avut o lecţie de viaţă chiar, că în loc să primesc după faptele mele, bunătatea mea, inima mea, ajutor moral, sprijin, vorbe bune, mi s-a întâmplat contrar! Dar nu-mi pierd curajul şi speranţa pentru că există un Dumnezeu, nu uitaţi asta pentru toţi!” , a spus relatat mama lui Mircea Mihai pe contul personal de Facebook.

În următoarele statusuri, femeia nu și-a mai arătat regretul asupra a ceea ce s-a întâmplat, ci a început să-i acuze pe sutele de presoane care și-au ,,permis’’ să-i dea mesaje despre fapta băiatului său. ,,Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie explicaţia educării unui copil! Este una dintre pasiuniile mele dragii mei neştiitori de carte! Vouă care nu mă cunoasteţi mai bine mergeţi la plimbare să vă imbogăţiţi vizualul, fără să copiaţi citatele altora care au muncit cu sudoare pentru ele!”, a mai scris Claudia, mama lui Mircea Mihai.

Mircea Mihai, unul dintre tinerii care au bătut crunt un bătrân la Brașov, se afișează pe facebook ca fiind un “bad boy”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!