Pucioasa: Intervenție a pompierilor pentru degajarea a două persoane, surprinse de creșterea nivelului pârâului Bizdidel

Publicitate

Misiune de intervenție a pompierilor dâmbovițeni, duminică după-amiază, pe malul pârâului Bizdidel, pe raza localității Pucioasa, pentru degajarea a două persoane aflate în imposibilitatea de a se întoarce acasă. Acestea au fost surprinse de ploaie și de creșterea nivelului pârâului din zonă. Pompierii Detașamentului Pucioasa au acționat pentru salvarea persoanelor de 44 și 69 de ani cu cordițe și veste de salvare.

“Intervenție pentru degajarea a două persoane aflate în imposibilitatea de a se întoarce acasă, fiind surprinse de ploaie și de creșterea nivelului pârâului Bizdidel. La fața locului, pompierii Detașamentului Pucioasa au deplasat o autospecială de Intervenție, un echipaj SMURD și o barcă.

Se acționează în localitatea Pucioasa, cartier Miculești, pe malul pârâului Bizdidel, cu cordițe de salvare și veste de salvare. Nivelul apei este de circa 50 cm. Pompierii preiau pe rând cele două persoane și le traversează prin albia râului. Ulterior, vor fi evaluate medical pentru a se asigura că starea acestora este una bună”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

La finalul operațiunii de salvare, starea ambelor persoane era bună și niciuna nu a necesitat îngrijiri medicale.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!