Producătorul de mobilă Eligi Furniture din Târgoviște poate fi și în această perioadă alături de tine! Comenzile se pot face online sau telefonic

Publicitate

Producătorul de mobilă Eligi Furniture din Târgoviște poate fi și în această perioadă complicată alături de tine!

Eligi Furniture înștiințează clienții că activitatea societății continuă, dar în același timp ține cont și de faptul că prioritară este siguranța ta și a întregii echipe .

Toți cei care doresc să comande mobilierul dorit o pot face online, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/eligifurniture/ sau la numerele de telefon 0755 075 892 și 0755 075 893.

Eligi Furniture oferă servicii complete, începând de la consultanță, proiectare, măsurători, execuție, livrare, momtaj și personalizare a design-ului în funcție de cerințele fiecăruia. Eligi Furniture realizează orice tip de mobilă la comandă (din lems, MDF, PAL), indiferent de mărimea sau complexitatea proiectului.

Calitatea finisajelor, materialelor și accesoriilor, precizia formelor și delicatețea  culorilor, care nu încarcă spațiul ci doar îl pune în valoare, reprezintă principalele avantaje ale mobilierului Eligi Furniture, indiferent de destinația încăperilor: dormitoare, bucătării, dining-uri, living-uri, holuri, camere de copii, birouri sau dressing-uri.

În activitatea Eligi Furniture noile tendințe în domeniu sunt de-o importanță vitală. De asemenea, amenajarea spațiului personal, alegerea mobilierului poate fi o misiune descurajantă, dar la fel de importantă precum o dietă sănătoasă. Ideal este ca interiorul casei tale să reflecte personalitatea ta și a familiei tale, un loc care să inspire siguranță, confort, să fie o adevărată oază de relaxare. Eligi Furniture își propune întotdeauna să fie un prieten și un sfătuitor cu experiență, să-ți ofere cele mai bune soluții adaptate dorințelor tale.

Așadar, dacă îți dorești să schimbi atmosfera în casa ta, alege o mobilă care să te inspire! Dacă îți dorești un mobilier creat pe gustul tău, alege Eligi Furniture!

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!