Președintele CCIADb, Valentin Calcan, întâlnire de lucru la ADR Sud Muntenia, cu tema susținerea mediului de afaceri și oportunitatea accesării proiectelor europene

Publicitate

Întâlnire de lucru la Călărași între președintele  Camerei de Comerț,  Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, și directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia,  Liviu Mușat, cu discuții importante legate de proiecte și susținerea mediului de afaceri din Dâmbovița.

”Am avut ieri la Călărași, la sediul ADR Sud Muntenia o întâlnire cu domnul Director General Liviu Mușat. Pentru mine, este un prieten deosebit și pentru județul nostru este un foarte important susținător.

Chiar dacă așa cum este firesc, aș vrea ca în Dâmbovița să putem avea cât mai multe resurse prin proiectele europene, trebuie să recunosc faptul că dl Liviu Mușat a ținut mereu un echilibru în regiunea Sud Muntenia indiferent de culorile Guvernul României. Așa este onest, proiectele se câștigă prin efort, muncă, seriozitate și atât administrațiile publice cât și antreprenorii au șanse egale de succes.

Am făcut cu această ocazie o prezentare a Camera de Comerț Dâmbovița și cred că putem fi un partener județean important al ADR SUD MUNTENIA spre a asigura o bună și rapidă legătură cu mediul de afaceri dâmbovițean.

Pentru mediul de afaceri, veștile sunt optimiste. POR Sud Muntenia este cel mai avansat pe circuitul de aprobare din CE . Îmi spunea domnul Director General Liviu Mușat că ne așteptăm ca până la jumătatea anului viitor să avem și primele Ghiduri ceea ce ar însemna un important stimulent pentru mediul de afaceri.

Îndemn pe toți antreprenorii să acceseze oportunitățile prezentate în POR Sud-Muntenia 2021-2027 Prioritatea 1. O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice și să se pregătească cu proiecte în acest sens. https://www.adrmuntenia.ro/…/194/programe-implementate/men#”, a declarat Valentin Calcan, președintele CIADb.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!