Polițist atacat cu toporul în timp ce încerca să aplaneze un scandal monstru în miez de noapte! Agresorul, potolit cu focuri de armă

Foto: Arhivă
Publicitate

Scene de coșmar întâmpinate de un polițist! Aflat în misiune pentru a opri un scandal, agentul de poliție a fost atacat cu toporul de către un scandalagiu de 26 de ani. Până să ajungă oamenii legii la fața locului, atacatorul a mai amenințat alte două persoane cu toporul.

Scandalul monstru a avut loc în comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, în noaptea de miercuri spre joi. Tot scandalul ar fi pornit de la o șicanare în trafic.

Pentru a opri atacatorul, polițistul rănit a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă. De asemenea, în urma rănilor suferite, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 21 iunie 2023, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în fața locuinței sale, din comuna Mihai Eminescu, are loc un scandal.

Echipajul de poliție dirijat în locul indicat, a identificat apelantul, un tânăr de 26 de ani, care avea în mână un topor, cu care amenința alte două persoane, iar una dintre acestea era rănită.

Polițiștii l-au somat să renunțe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare.

Întrucât tânărul nu s-a supus somațiilor polițiștilor și a incercat să îi atace, lovindu-l pe unul dintre agenți, a fost executat un foc de armă înspre acesta, fiind rănit la nivelul gambei piciorului drept.

Cercetările sunt continuate de către unitățile de parchet competente,  sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat IPJ Botoșani.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!