Poliția a reținut doi indivizi după scandalul provocat la un meci din Liga a 5-a dâmbovițeană, care a șocat o țară întreagă

Publicitate

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au reţinut doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În sarcina acestora s-a reţinut că în ziua de 1 octombrie, după terminarea unui meci de fotbal organizat în localitatea Colacu, ar fi lovit două persoane, de 22 şi 39 de ani, provocând şi distrugeri unui autoturism. Victimele nu au suferit vătămări de natură a le pune viaţa în pericol. De asemenea, unul dintre bănuiţi avea asupra sa un obiect ascuţit-tăietor. Astăzi, cei în cauză vor fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Reamintim că duminică la meciul de fotbal dintre Colacu şi Slobozia Moară, din Onoare, un jucător, dar şi antrenorul secund din echipa oaspete au fost bătuţi cu bestialitate. Ultimul a ieşit “şifonat” serios din scandal. Unul dintre cei doi agresori avea asupra sa o sabie, pe care ar fi folosit-o.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!