Pentru a doua oară dublu campion al României în acest an! Radu Papoe, pe cele mai înalte culmi și la Naționalele de vară U16. “Este un sportiv desăvârșit”

Publicitate

Ionuț Parghel
Radu Papoe a bifat o nouă performanță remarcabilă. Tenismenul Clubului Sportiv Târgoviște a devenit, ieri, dublu campion al României a Naționalele de vară Under 16, desfășurate la Oradea. Târgovișteanul a intrat în posesia celor două medalii de aur după ce a avut parte de un parcurs ireproșabil pe întreaga durată  celor două concursuri.

La simplu, Papoe a terminat pe primul loc după ce l-a învins în finală pe Bogdan Manole (SCM Bacău), la capătul a două seturi identice, 6-1, 6-1. În schimb, la dublu, unde a făcut pereche cu Andrei Andrei (CSM București), dâmbovițeanul și-a asigurat trofeul pus în joc după ce binomul format Nicholas Ionel (Dinamo București)/ Dragoș Popeangă (AS CS Tenis Masters) a întâmpinat probleme medicale în finală și a fost nevoit să spună pas meciului din ultimul act. Câștigarea celor două medalii de aur a provocat multă bucurie și în rândul lui Sorin Erlic, antrenorul coordonator al secției de tenis a Clubului Sportiv Tâgoviște. “Radu a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni sportivi ai Dâmboviței. Este o bucurie imensă că acest copil talentat a devenit încă o dată dublu campion al României. Îl felicit în mod deosebit pentru această performanță remarcabilă. De asemenea, îi felicit și pe părinții săi care l-au susținut neîncetat în ultimii zece ani, atât material, financiar, cât și moral. Radu este un tenismen desăvârșit”, ne-a declarat  Sorin Erlic. Tot în acest an, dar în luna ianurie, Radu a devenit dublu campion al României și la Naționalele U16 de iarnă. Așadar, prin dobândirea a patru medalii de aur în doar cinci luni, Papoe a ajuns cel mai titrat sportiv dâmbovițean în prima jumătate a anului 2018.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!