Patru români, arestaţi în Franţa! Au furat zeci de tone de motorină din 400 de camioane în doar câteva luni

Publicitate

Ştefan Khalil
Patru bărbați au făcut pagube mari de combustibil șoferilor de tir, aflați la granița dintre Spania și Franța. Cei patru au fost prinși de poliție și condamnați în Franța. Aceștia au început să se ocupe de asta, la sfârșitul anului 2016 și au fost prinși în luna martie a anului 2017.

Bărbații sunt cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani și se foloseau de un camion cu rezervoare de 1.000 de litri pe platforma, 45.000 de litre de motorină și au golit rezervoarele camionelor în timpul în care șoferii se odihneau.

Aceștia locuiesc în Spania, la Girona, dar ținta  lor erau parcările din Franța, în Aude, Herault și Pyrenees-Orientales. Foloseau o pompă, carea avea baterii pentru a goli rezervoarele și nimeni nu le putea face nimic, pentru că hoții deveneau foarte violenți atunci  cȃnd șoferii îi depistau că i-au furat. În Aude, pe  unul dintre șoferi l-au lovit cu o bară de fier și l-au lăsat întins lângă mașină, de unde tocmai furase motorină.

Motorina pe care o furau, o vindeau în Spania.

În prima fază, s-au făcut 80 de plângeri împotriva hoților și după arestarea lor a fost descoperit că au mai furat din 400 de camioane. În această săptămâna, hoții au fost condamnați la închisoare între 2 și 5 ani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!