O tânără a fost sfâșiată de un câine scăpat dintr-o curte. Autoritățile au împușcat animalul pentru a putea salva victima

Publicitate

O tânără de 23 de ani a ajuns, duminică, de urgență la spital, după ce fost sfâșiată de un câine. Pentru a scăpa victima, polițiștii ajunși la fața locului au fost nevoiți să împuște animalul scăpat dintr-o curte. Tânăra s-a ales cu răni grave la picior. Incidentul a avut loc, astăzi, pe stradă din Mangalia.

„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 5.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de un câine. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Întrucât câinele se afla lângă femeie și avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare. Ulterior, femeia, de 23 de ani, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului, s-au prezentat lucrători de ecarisaj din cadrul Unității Teritorial Administrative Mangalia, care au ridicat câinele. Totodată, în apropierea locului faptei, a mai fost identificat un alt câine, din aceeași rasă, fiind tranchilizat și ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

În continuare, polițiști ai Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat IPJ Constanța, potrivit replicaonline.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!