O nouă mărturie terifiantă la adresa medicului ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat de omor calificat. „Mi-a scăpat fetița în cap la naștere”

Publicitate

De la o zi la alta tot mai multe acuzații apar la adresa doctorului de la Maternitatea Polizu din București care ar fi lăsat copiii născuți prematur să moară. O nouă acuzație la adresa medicului Florian Robe aduce în prim-plan un nou caz terifiant. O mamă a povestit cum ginecologul i-a scăpat copilul în cap în sala de nașteri, iar apoi ar fi dat vina pe mamă că este de vină.

„Nu-mi pot stăpânii lacrimile după ce am văzut la TV și anume cazul cu medicul Robe Ciprian. În urmă cu aproape 5 ani de zile, mai exact pe data de 15.01.2018, același medic mi-a scăpat fetița în cap la naștere. Nașterea a avut loc în jurul orei 10:30, iar copilul meu a fost consultat de un medic neonatolog abia in jurul orelor 16:00”, a transmis mama copilului scăpat din brațe avocatului Adrian Cuculis, potrivit realitatea.net. 

La vremea respectivă, părinții au depus o plângere penală pe numele medicului, iar instanța a decis că mama e, de fapt, vinovată. „Nu știu cum poți să găsești ca fiind vinovată o persoană care naște și oricum este în chinurile nașterii și este sedată”, a declarat Adrian Cuculis, avocat.

Totodată, avocatul Adrian Cuculis a scos în evidență, într-un alt caz, că medicul ar fi lăsat să moară într-o pungă un nou-născut prematur. Despre acest caz terifiant, avocatul a vorbit în cadrul emisiunii „Deschide lumea” de la Realitatea Plus. De asemenea, doctorul este acuzat că a aruncat la gunoi o fetiță în 2019. Medicul ar fi fost acuzat inclusiv și de cadre medicale, colegi din maternitatea Polizu pentru ororile la care a apelat.

Medicul Florian Robe de la Maternitatea Polizu este acuzat de cruzime la adresa copiilor născuţi prematur, avocatul Adrian Cuculis afirmând că medicul este acuzat oficial de tentativă la omor calificat prin cruzimi.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!