O mamă și cei doi copii ai săi, loviți în plin de un autoturism în timp ce traversau printr-un loc nepermis. Femeia a murit la spital

Publicitate

O mamă de 40 de ani a decedat la spital după ce a fost lovită în plin de o mașină. Femeia a traversat strada printr-un loc nepermis, iar greșeala făcută i-a fost fatală. În momentul traversării, ea ținea copilul cel mic în brațe, iar pe celălalt de mână.

Femeia ajunsese în stare gravă la spital, iar doctorii erau reținuți cu privire la șansele ei de supraviețuire. Când a fost lovită de mașină, ea avea copilul cel mic în brațe, iar pe celălalt îl ținea de mână. La fel ca și femeia, copiii au fost transportați în stare gravă la unitatea spitalicească.

Accidentul teribil a avut loc, noaptea trecută, pe șoseaua de centură a  Brăilei, iar la volanul autoturismului se afla un tânăr de 26 de ani.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău au fost transportate trei victime care au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Este vorba despre o femeie în vârstă de 40 de ani și doi minori în vârstă de trei, respectiv șase ani. În urma leziunilor grave suferite, femeia în vârstă de 40 de ani a decedat pe Secția ATI a Spitalului Județean, fetița în vârstă de trei ani a fost transferată la Spitalul <Grigore Alexandrescu> din Capitală, fiind în stare gravă, iar minorul, băiețelul în vârstă de șase ani, a rămas internat pe Secția Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean pentru tratament și îngrijiri medicale. Menționăm că starea copilului este una bună. Este stabilit, conștient, cooperant”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, potrivit opiniabuzău.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!