O femeie a născut pe stradă după ce un taximetrist a refuzat să o ducă la spital. Au urmat clipe de groază

Publicitate

Ştefan Khalil
Fata în vârstă de 33 de ani a născut chiar lângă o stație de taxi, în cartierul Sud, din Municipiul Focșani. Aceasta i-a cerut unuia dintre taxmitrişti să o ducă la spital, dar bặrbatul a refuzat.

Femeia s-a întins pe iarbă, lângă trotuar și a născut o fetiță. Proaspặta mămică mai era însoțită de o fată și un băiat. Un bărbat se afla chiar în acel moment în trecere cu mașina. A observat-o pe biata femeie că este întinsă pe iarbă și a oprit să vadă dacă o poate ajuta cu ceva. Când s-a dat jos, a văzut că femeia ținea la pântec un nou născut, iar cordonul ombinical nu era tăiat. A sunat imediat la 112, a învelit-o pe femeie cu o pătura din mașină și a avut grijă de cele două până la sosirea ambulanței. Omul speriat, nici nu putea vorbi și la fel nici băiatul cu fata care o însoțeau pe femeie nu scoteau niciun cuvânt din cauza șocului. Bărbatul spunea în mod repetat ,,fetița mea’’, ,,fetița mea’’.

În cele din urmă, medicul de pe ambulanță i-a tăiat tinerei cordonul ombinical al copilului. Acum, mama și cu fiica ei nou născută sunt la spital, în afara oricărui pericol.

„Mama şi copilul sunt bine, sunt internaţi dar starea lor este bună. Am înţeles că femeia de 33 de ani nu se aştepta să nască atât de rapid, a fost ceva neaşteptat, ea are experienţă, este la a treia naştere. Copilul este perfect sănătos, este o fetiţă de aproape trei kilograme. Ea a născut în timp ce aştepta salvarea, medicul de pe ambulanţă i-a tăiat cordonul ombilical”, a declarat, pentru mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Focşani, Alina Cosma, potrivit sursei Observator.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!