O directoare de liceu, surprinsă în ipostaze intime cu un elev de 18 ani | FOTO

Publicitate

Ştefan Khalil
Caz incredibil la un liceu din Focșani. Directoarea Liceului de Arte din Focșani, Diana Rozaila Tặicuṭu a fost pozată în timp ce se iubea cu un elev de 18 ani. Inspectoratul Județean Vrancea a început deja o anchetă asupra acestui caz, după apariția mai multor poze cu cei doi, în mediul virtual.

Odată cu apariția imaginilor cu directoarea și băiatul de 18 ani pe internet, în ipostaze intime, conducerea ISJ Vrancea a anunțat luni dimineață că s-a autosesizat pentru această întâmplare. Într-una dintre imagini se observă cum cei doi se îmbrățișează, iar în alta când se dezbracặ.

”În dată de 14.05.2018, va fi constituită, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean  Vrancea o comisie care va demara procedura de cercetare privind cele semnalate în articolul de presă. În funcţie de concluziile acestei acţiuni, de gradul în care faptele se confirmă şi de gravitatea acestora, Inspectorul Şcolar Judeţean Vrancea va decide în consecinţă, respectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar, precum şi cele din Legea Educaţiei Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare”,  transmit reprezentanţii ISJ Vrancea. Sursă Observator.

Femeia în vârstă de 36 de ani era directoarea   Liceului  de Arte din Focșani și preda pictura. Aceasta se află în proces de divorț cu soțul ei, iar povestea de dragoste dintre ea și elevul ei este de când tânărul era minor. Imaginile intime dintre ea și băiat au fost surprinse în locuința femeii, pe o camera amplasată de soțul ei, pentru a dovedi că aceasta i-a fost infidelă.

”Indiferent de rezultatul final al cercetării întreprinsă de reprezentanţii instituţiei noastre, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea condamnă categoric şi se delimitează de astfel de acţiuni care dăunează interesului învăţământului şi prestigiului profesiei de dascăl”, mai ransmite conducerea ISJ Vrancea

Directoarea a demisionat de la Liceul de Arte din Focșani după ce aceste imagini au ajuns în mediul virtual.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!