O angajată a unei școli din Argeș a fost amenințată cu moartea de un bărbat. Scandalagiul a fost reținut de polițiști

Publicitate

Scandal imens la o școală din județul Argeș! O femeie de serviciu a fost amenințată cu moartea de către tatăl unui copil, după ce angajata i-ar fi atras atenția minorului cu privire la comportamentul arătat. Bărbatul de 55 de ani a fost reținut de polițiști și este cercetat pentru amenințare și tulburarea liniștii publice. Se pare că, bărbatul ar mai fi făcut și în trecut scandal la școala din localitate. Întâmplarea s-a consumat luni, 17 octombrie, la școala din comuna Stâlpeni.

În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare (două acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 octombrie a.c., cel în cauză ar fi amenințat cu moartea și cu violențe fizice angajata unei unități școlare din aceeași localitate, precum și pe o altă persoană, care i-ar fi atras atenția cu privire la comportament, manifestări în urma cărora ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Argeș, potrivit jurnaluldeargeș.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!