Nou transport ilegal de gunoi la depozitul de deșeuri din Titu

Publicitate

Politia Locală Titu a depistat, duminică noaptea, un nou transport de gunoi la depozitul de deșeuri de pe raza localității din sudul judetului.

La fața locului, polițiștii și reprezentanții Gărzii de Mediu  au găsit un TIR plin cu gunoi menajer, provenind din afara județului Dâmbovița.

“În cadrul unei acțiuni efectuate de către Poliția Locală Titu, în noaptea de 13.06.2021 a fost depistat un nou transport, un autocamion TIR plin cu gunoaie menajere provenind din alt județ.

Garda de Mediu a fost solicitată telefonic de către reprezentantul Poliţiei Locale Titu în vederea verificării unui transport de deşeuri ce urma a fi descărcat la Depozitul de deşeuri Titu.

În urma controlului efectuat la Unitatea Administrativă Titu, Garda de Mediu a constatat faptul că depozitarea deşeurilor menajere se realizează într-o celulă (Celula 2) care nu este cuprinsă în autorizaţia de mediu. Așadar, s-a dispus ca măsură interzicerea depozitării deşeurilor în Celula 2 până la revizuirea sau obţinerea unei autorizaţii de mediu care să o includă şi pe aceasta.

Celula 1 din depozitul Titu, care este autorizată, este plină şi nu se mai poate depozita în aceasta.

La acțiune a fost prezentă o patrulă mixtă a poliției naționale și a jandarmeriei. De asemenea au fost prezenți : viceprimarul orașului Titu, Chițu Gabriela și administratorul public al orașului Titu, Sandu Marius Adrian”, se arată într-un comunicat al Primăriei Orașului Titu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!