Momente teribile pe un stadion din Dâmbovița. Un spectator a scos sabia și a atacat suporterii echipei adverse. “Așa ceva nu am văzut niciodată”

Publicitate

Huliganismul a pus stăpânire pe fotbalul mic dâmbovițean! Meciul dintre Steagul Roșu Colacu – Unirea Slobozia Moară poate reprezenta un scenariu de film. Cu zece minute înainte de finalul întâlnirii s-a iscat un incident în terenul de joc, iar la marginea terenului au putut fi urmărite imagini apocaliptice.

Unul dintre spectatorii Steagului a scos o sabie, cu care ar fi lovit un admirator de la Slobozia Moară. Oficialii formației din Colacu recunosc acest lucru, iar cel care a recurs la un astfel de gest trebuie pedepsit ca atare. Pe de altă parte, după haosul apărut ieri la stadion, antrenorul Vasile Niță este decis să retragă Steagu Roșu din campionat. “Sunt în fotbal de 43 de ani, dar așa ceva nu am văzut niciodată. La scorul de 2-1 pentru Unirea, căpitanul echipei mele, Ionescu a scăpat singur a driblat portarul advers și a dat gol. În acel moment tușierul a semnalizat ofsaide și a început scandalul. Unul dintre fundașii lor l-a lovit pe Ionescu cu pumnul, iar jucătorul meu i-a dat în genunchi adversarului. După a început un scandal mostru între jucătorii ambelor echipe, lucru care m-a depășit total. Tot în acest moment (minutul 80), scene groaznice  au apărut la marginea terenului. S-au spart geamuri la mașinile spectatorilor adverși, dar cred că și ei au provocat acest scandal. De asemenea, în spate, un spectator de-al nostru a scos sabia, după ce și fanii adverși au scos o bâtă din mașini. Nu trebuia să se ajungă la așa ceva. E și vina noastră, fiindcă la meci trebuia să ajungă Poliția Locală a orașului, cea care păzește doar Primaria Răcari și nimic altceva. Așa ar fi fost normal, atâta timp  sunt plătiți din banii noștri. Nu știu dacă cel cu sabia a lovit pe cineva, dar dacă a făcut-o trebuie să răspundă pentru ce a făcut. Vă dau cuvântul meu de onoare că după aceste incidente, luni, retrag echipa din campionat. Cel mai tare m-a deranjat că acești indivizi ne-au știrbit imaginea. Copiii mei sunt stabiliți în Dubai și patronează echipa. Avem echipamente noi, mingii de calitate, condiții excelente și totul a fost stricat de niște huligani. Noi am dus ghete și la Chindia. Nu mai are rost să mai muncesc atât pentru această localitate. Nu mai putem activa în fotbalul dâmbovițean. Trebuia să jucăm într-un alt județ, precum Ibrianu sau Crevedia. Sunt de acord ca acelui individ cu sabia să i se aplice o pedeapsă pe măsură, dacă a făcut așa ceva. Într-o lume civilizată nu se scoate niciodată sabia. E inadmisbil.  Voi retrage echipa din cauza huliganilor și a arbitrilor, care ne-au persecutat în ultimele meciuri. Îmi pare rău ca după 43 de activitate fotbalistică să mă retrag”, ne-a declarat Vasile Niță, extrem de dezamăgit după toate cele întâmplate. Cert e și faptul că la arena in Colacu au ajuns atât mașini ale poliției și jandarmeriei care ar fi potolit într-un final spiritele. Mai mult de atât, forțele de ordine l-au “ridicat” pe cel care a scos sabia. Disputa dintre Steagul Colacu Roșu – Unirea Slobozia Moară, ce a contat pentru etapa a noua a Ligii a 5-a, s-a încheiat cu 2-1 pentru oaspeți.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele