Momente de coșmar trăite de un copil de 13 ani! Bătut și înfometat de tatăl său, care s-a ales cu o brățară electronică din partea autorităților

Foto: Arhivă
Publicitate

Un băiat de 13 ani a trăit un adevărat coșmar alături de tatăl său! Minorul a fost lovit în mai multe rânduri de părinte, care, totodată l-ar și privat de o alimentație corespunzătoare. Acum, pentru cele făcute, bărbatul este cercetat pentru violență în familie și rele tratamente aplicate copilului. De asemenea, părintele minorului s-a ales și o cu brățară electronică din partea autorităților pentru monitorizare.

Tatăl copilului a fost identificat în municipiul Focşani, iar pe numele acestuia s-a emis Ordinul de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

”La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați cu privire la faptul că un minor în vârstă de 13 ani, ar fi fost lovit în mod repetat de către tatăl acestuia, fiind totodată privat de alimentație corespunzătoare.

Cu sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Ordine Publică–Poliția Municipiului Focșani, bărbatul a fost identificat în municipiul Focșani și condus la sediul poliției pentru audieri.

Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se astfel existenţa unui risc iminent, motiv pentru care împotriva bărbatului s-a emis Ordinul de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

Imediat i-a fost aplicat și un dispozitiv de supraveghere cu brăţară electronică, bărbatul fiind cercetat pentru violenţă în familie și rele tratamente aplicate minorului”, au trasmis polițiștii vrânceni, potrivit ziaruldevrancea.ro. 

Copilul ajunsese pe mâinile tatălui în urma divorțului dintre părinți. După ce minorul a povestit mamei sale drama prin care a trecut, aceasta a anunțat de urgență poliția. În urma sesizărilor făcute, autoritățile au decis că este riscant ca băiatul să mai locuiască împreună cu tatăl său, motiv pentru care au emis ordin de protecție. Copilul a fost dat în custodia mamei, care este divorțată de tatăl violent.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!