Momente cumplite pentru un copil de 3 ani! A fost mușcat de câinele vecinilor pe stradă

Publicitate

Un copil de 3 ani a ajuns la spital de urgență după ce a fost mușcat de mai multe ori de câinele vecinilor. În urma atacurilor animalului, minorul s-a ales cu  numeroase leziuni.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, într-o comună din județul Galați. Câinele care a rămas nesupravegheat a ieșit în stradă și ar fi atacat copilul. Proprietarul câinelui s-a ales cu dosar penal pentru cele întâmplate.

„Pe 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii Postului de Poliție Schela au fost sesizați de o femeie, din localitate, despre faptul că, în după amiaza anterioară, fiul său minor, de 3 ani, a fost mușcat de mai multe ori de un câine.

În urma verificărilor, a rezultat că cele sesizate se confirmă și că minorul ar fi fost mușcat de un câine care, fiind lăsat nesupravegheat de proprietarul său, o femeie de 67 de ani, ar fi ieșit pe stradă și ar fi atacat copilul. Victima, căreia i-au fost provocate mai multe leziuni, a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat IPJ Galați, potrivit monitoruldegalati.ro. 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!