Momente cumplite pentru Aurel Badea! Atacantul va suferi o operație după accidentarea groaznică. “Sper doar să pot merge. Nu mai vreau să aud de fotbal” | FOTO

Publicitate

Aurel Badea trece prin momente cumplite după accidentarea suferită în meciul dintre Unirea Ungureni – FC Brezoaele. Durerile de la picior îl chinuie teribil pe atacantul de la Brezoaele, iar în aceste zile, acesta va intra din nou pe mâna mediciilor.

Cum are ligamentul cilateral smuls din tibie, meniscul ciupit, ruptură la ligamentele încrucișate și tibia înfundată și deplasată, jucătorul face astăzi un nou set de analize, iar mâine va face operație la o clinică din București. După două săptămâni de la accidentare, Badea are piciorul butuc, iar cârjele iau devenit folositoare pentru a se putea deplasa. Fotbalistul spune că nu va mai juca fotbal niciodată și speră să-și revină pentru a putea merge. Cel care l-a faultat grav, Alexandru Maican, l-a contactat zile trecute pentru a-și cere scuze. “Marți voi face din nou analize, iar miercuri o să intru la cuțit. Am avut parte de o accidentare foarte grea care m-a îngrozit în ultima perioadă. Nu mai vreau să aud de fotbal, pentru mine important va fi să merg din nou normal. Am dureri îngrozitoare și nu pot să mișc piciorul. De deplasat o fac numai în cârje. Alexandru Maican, jucătorul care m-a accidentat m-a contactat și mi-a vorbit frumos. Acesta și-a cerut scuze. Mi-a spus că nu a vrut și că-i pare rău. Ce pot să zic în aceste momente, sper doar să pot merge așa cum o faceam înainte de această accidentare”, ne-a declarat Badea.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele