Misiuni dificile pentru echipele dâmbovițene în primul tur al Cupei României! Adversari redutabili pentru Recolta Gura Șuții și Flacăra Moreni

Publicitate

Ieri, la sediul Federației Române de Fotbal, a fost stabilit țintarul primului tur al Cupei României – ediția 2019-2020. Sorții nu au fost prea blânzi cu reprezentantele județului Dâmbovița și le-au scos în cale adversari redutabili. Recolta Gura Șuții, câștigătoarea Cupei la nivel județean va da piept cu CS Real Bradu, deținătoarea trofeului KO și campioana Ligii a 4-a din Argeș. Tot în această vară, Real Bradu a participat și la barajul de promovare pentru Liga a 3-a, dar a ratat prezența la nivel național după ce a fost învinsă în dublă manșă de CS Viitorul Dăești (Vâlcea), cu 2-1 și respectiv, 3-0. Recolta Gura Șuții va înfrunta pe Real Bradu, acasă, pe 31 iulie, de la ora 17.30.

A doua formație dâmbovițeană care va evolua în runda inaugurală a Cupei este divizionara C Flacăra Moreni. În prima manșă a competiției, “lupii” de pe Cricov vor întâlni pe CS Blejoi, formație proaspăt promovată în Liga a 3-a, dar totodată, câștigătoarea Ligii a 4-a și a Cupei la nivel județean în Prahova. În barajul pentru accederea în Liga a 3-a, gruparea din Blejoi a trecut în dublă manșă de giurgiuvenii de la CS Mihai Bravu, cu 3-0, și respectiv 6-1. Flacăra va înfrunta Blejoiul în deplasare, pe 31 iulie, de la ora 17.30. În primul tur al Cupei sunt programate 38 de meciuri, în care sunt angrenate 42 de echipe câștigătoare ale fazelor județene ale Cupei și 34 de echipe care au jucat în precedenta ediție a Ligii a 3-a. Câștigătoare primului tur se vor califica în turul 2 al competiției, acolo unde va participa și FC Pucioasa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!