Medicul Laura Zarafin invită reporterii în secțiile ATI pentru a surprinde realitățile din saloanele spitalelor!

Publicitate

Laura Zarafin, medic la Spitalul Colentina, a vorbit despre realitățile din saloanele în care sunt internați pacienții infectați cu Covid-19, spunând că în momentul în care a văzut dorința oamenilor de a ieși la proteste, a avut impresia că trăiește în două Românii, conform Dcnews.ro.

Cele două Românii, în viziunea medicului, înseamnă de fapt două realități: cea a medicilor care trebuie să trateze cazurile grave ale infecției cu Covid-19 și cea a persoanelor care nu înțeleg gravitatea situației, potrivit aceleiași surse.

Noi suntem plini, cam de la începutul pandemiei. Am avut o perioadă mai relaxată, pe la începutul lunii februarie. De atunci, paturile de Terapie Intensivă sunt pline. De multe ori, nici nu avem timp să igienizăm. Se ocupă foarte repede. Putem obţine maxim două ore pentru igienizarea spaţiului. Imaginea este destul de şocantă. A jigni protestatarii nu cred că este o soluţie. Este adevărat că la domeniul comunicare stăm destul de prost” , a declarat medicul Laura Zarafin, potrivit Dcnews.ro. 

De asemenea, aceasta a menționat că este o idee foarte bună ca reporterii să fie lăsați să intre în secțiile ATI pentru a surprinde acele imagini ale adevărului mai puțin văzut de toată lumea, respectiv momentele dificile prin care trec persoanele infectate cu Covid-19 în fiecare zi.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!