Medic așteptat la cabinet de 40 de zile. “Beau și curvăsăresc! Nu îmi pasă de nimeni și de nimic”

Publicitate

Ştefan Khalil
Un medic din Mioveni dispare cu săptămânile de la cabinet, timp în care pacienții acestuia au nevoie de îngrijiri medicale. Doctorul nu ascunde deloc faptul că nu este interesat de această situație și chiar apare într-o postare pe facebook-ul personal într-o poză pe Coasta de Azur, cu următorul comentariu: “Beau și curvăsăresc! Nu îmi pasă de nimeni și de nimic”.

Cazul doctorului psihiatru Bogdan Ştefặnache a fost publicat de tolo.ro, după ce un pacient a fost la cabinetul acestuia și l-a căutat timp de 40 de zile, iar medical nu a fost nici măcar o dată acolo, chiar dacă programul acestuia este de luni până vineri, de la 14:30-20:00.

Medicul a fost contactat de jurnaliștii gsp.ro și a încercat să explice absența sa de la cabinet: “După Paște am fost în concediu de odihnă și apoi în concediu medical. Iar în ultimele trei zile am avut probleme cu IT-ul și de aceea nu am venit la Policlinică.”

Potrivit tolo.ro, medical ar încasa 10.000 lei pe lună conform noii grille de salarizare a Ministerului Sănătății, asta doar de la cabinetul unde nu s-a prezentat de mai bine de o lună, fiind angajat și la  Penitenciarul-Spital Colibași, de unde mai câștigă alți bani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!