Marius Rotaru, referent zonal pentru copii și juniori în cadrul FRF. “E frumos ce fac. Munca cu juniorii mă atrage neîncetat pe terenul de fotbal”

Marius Rotaru (foto stânga)
Publicitate

Marius Rotaru( 35 ani) reprezintă un alt antrenor din generația tânără a județului Dâmbovița care ar putea avea multe de spus în viitorul apropiat. Tehnician la grupele de copii și juniori ale Grupului Școlar Agricol Nucet, acesta a devenit în urmă cu cinci luni referent zonal în cadrul Federației Române de Fotbal, după ce l-a succedat pe Marin Olteanu.

Pentru a-i găsi pe cei mai talentați puști, acesta depune o muncă enormă, bătând și-n lung și-n lat județul. Rotaru consideră că ceea ce face acum i se potrivește de minune. “E frumos ce fac. Munca cu juniorii mă atrage neîncetat pe terenul de fotbal. Mă ocup de selecția copiilor și a juniorilor din tot județului pentru a-i promova la nivel FRF. Este greu ce fac atâta timp cât trebuie să merg dintr-un colț în altul al județului, pentru ai găsi pe cei mai buni.” S-a exprimat Rotaru. Tânărul antrenor s-a remarcat din plin la un turneu desfășurat la Tărlungeni, pentru grupa 2003. În cadrul acestui trial la nivel național, Rotaru a propus la competiția brașoveană numai puțin de cinci juniori de perspectivă. Dintre aceștia trei au fost de GȘA Nucet, iar doi de la CSȘ Târgoviște. Pe de altă parte, pe 10 septembrie, acesta va participa cu selecționata Dâmboviței (grupa 2004) la Turneul Speranțelor, la care vor mai lua parte echipe din Prahova, Călărași, Giurgiu și Teleorman. Marius Rotaru este profesor de educație fizică și sport la GȘA Nucet, iar în trecut a evoluat la echipe precum Urban Titu, Petrolul Târgoviște, Voința Potlogi, Recolta Gura Șuții, FC Potlogi și GȘA Nucet.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!