Mai multe mămici s-au bătut într-un parc în faţa copiilor. Lovituri cu pumnii şi picioarele şi ameninţări

Publicitate

Ştefan Khalil
Momente incredibile petrecute în parcul unui cartier cunoscut al Bucureștiului, într-o zonặ rezidențială. Mai multe mame au început să se certe și să se amenințe în plină stradă, până când s-a ajuns la îmbrânceli și amenințări cu moartea. În timp ce unii dintre locatari strigau de la balcoane, câțiva  bărbați au început să le despartă. Poliția a început să cerceteze acest caz.

Conflictul ar fi început atunci când copiii acestora ar fi inceput să se certe. Mamele au intervenit, dar în loc să îi împace, au început și ele un conflict, care s-a terminat mult mai rău și nu au mai ținut cont de faptul că erau priviți de copiii lor, care țipau și plângeau în acele momente. Femeile s-au lovit cu pumnii și picioarele și s-au amenințat cu moartea. O singură femeie a făcut plângere la poliție, declarând că a fost lovit și de un tată.

Martorii scandalului spun că totul a pornit de la copiii femeilor, care ar fi început să se certe în între ei. Psihologii avertizează că aceste scene violente văzute de micuți îi va afecta. Polițiștii vor extinde această anchetă.

Specialiștii spun că tot mai multe astfel de evenimente de cazuri se petrec în țară. Anul trecut au fost înregistrate 2.200 de dosare penale pentru loviri și alte violențe. În acest început de an, au mai fost înregistrate nu mai puțin de 700 de dosare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!