Mai avea puțin și decola! Viteza uluitoare cu care a fost prins circulând un tânăr pe un drum extrem de circulat. Ce a pățit șoferul vitezoman

Publicitate

Un tânăr de 28 de ani a fost prins, de polițiștii de la circulație în timp ce conducea mașina cu o viteză uluitoare pe Drumul Expres Craiova – Pitești, în afara localității Slătioara.

Vineri seara, șoferul din județul Gorj a fost depistat de oamenii legii, conducând cu 222 km/h, pe șoseaua unde viteza maximă poate fi de 120 km/h. După ce a fost oprit de polițiști, acesta a rămas fără permisul de conducere și a fost amendat cu 2.900 de lei.

„La data de 28 octombrie 2022, în jurul orei 20:15, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara localității Slătioara, un autoturism, ce circula cu viteza de 222 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Ionești, județul Gorj”, se arată într-un comunicat IPJ Olt, potrivit evenimentdeolt.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!