Mădălin Martac a “lovit” spectaculos poarta Timișoarei! “Mă bucur că am marcat”

Publicitate

Chindia Târgoviște a obținut, ieri, prima victorie în campionat. Formația dâmbovițeană s-a mobilizat foarte bine și a trecut, pe teren propriu, de ASU Politehnica Timișoara, cu 2-0, grație golurilor marcate de Martac și Ciobotariu, jucători ce provin din compartimentul defensiv. Ambii fundași s-au aflat la prima reușită în actualul sezon.

Mădălin Martac a deschis scorul (14), printr-un gol de senzație, realizat în vinclul porții adverse. Reușita cu bănățenii a provocat multă bucurie în dreptul apărătorului din bandă, dar în același timp, acesta a lăsat de înțeles că succesul Chindiei a fost cel mai important.

“Așa a decurs faza, fiind omul potrivit la locul potrivit. Am făcut o preluare, după care a urmat un simplu șut care s-a transformat în gol. Nu am crezut că mingea se duce chiar așa de bine. Mi-am dorit să prind cadrul porții și am reușit. Mingea s-a dus în vinclu și cu ajutorul portarului advers. Mă bucur că am marcat și că am deschis scorul. Acest gol ne-a dat mai mult elan spre victorie. O victorie importantă dacă ținem cont că noi în primele etape am înregistrat un egal și o înfrângere. Era necesar acest succes. A fost o victorie meritată și aveam mare nevoie de ea. Vom merge cu un alt moral la Miroslava, etapa viitoare”, ne-a declarat apărătorul din angrenajul condus de Nicu Croitoru. Pentru Martac reușita din meciul cu Timișoara a fost a doua în tricoul Chindiei, formației la care a ajuns în vara lui 2015, de la Universitatea Cluj. Alte formații la care a mai evoluat fundașul au fost Urban Titu și Corona Brașov.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele