Lansare de carte la Târgoviște. ”Între uitare și tonuri de gri”, roman fascinant de ficțiune semnat Rose Black

Publicitate

Lansare de carte la Biblioteca Județeană ”I.H. Rădulescu Dâmbovița” – romanul de debut al autoarei Rose Black (pseudonim), apărut recent la Editura Zven din Târgoviște. ”Între uitare și tonuri de gri” este o poveste fascinantă, descrisă cu o finețe artistică neobișnuită, o surpriză uriașă, mai ales că autoarea este deosebit de tânără.

Invitat la eveniment, directorul Editurii Zven, ing. Ion Anghel, a mărturisit că a descoperit cu surprindere o carte complexă, cu o acțiune interesantă, atrăgându-i atenția în mod special ”felul în care tânăra scriitoare reușește să suprapună și să intersecteze pe alocuri planurile acțiunii”, precizând că, spre deosebire de alte lucrări, acest debut este unul îndrăzneț cu care Editura Zven se mândrește.

Despre calitățile autoarei, despre prietenia profundă care îi leagă a vorbit și fostul diriginte din școala gimnazială al tinerei, prof. Nety Ivan, primul citititor al romanului, la vremea când era încă nepublicat, subliniind emoția pe care i-a transmis-o povestea cărții și descoperirea talentului fostei eleve. ”Acest roman trebuie să fie publicat”, a fost impulsul pe care profesorul l-a simțit și l-a mărturisit pe măsură ce a citit lucrarea.

Rose Black a încheiat seara povestind nu numai de ce a ales acest pseudonim, dar și despre stările și emoțiile copleșitoare care au determinat-o să scrie romanul ”Între uitare și tonuri de gri”, subliniind cu sinceritate că, deși acțiunea cărții se petrece în Londra, ea nu a fost niciodată în această capitală europeană. Cu toate acestea, povestea s-a țesut din imaginația și condeiul tinerei, ieșind la lumină un roman de ficțiune captivant.

Au onorat lansarea romanului un public numeros, din care nu au lipsit familia autoarei, prieteni, foști colegi, foști profesori.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele