La Târgoviște, vești despre viitorul mall, stadionul nou și podul de pe Petru Cercel (centură)

Publicitate

Conducerea județului, în vizită pe teren în zona fostei unități militare de la gară! Aici se desfășoară lucrările la centrul comercial „Dâmbovița Mall”, la drumul județean 720 E și la drumul lateral de acces.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a susținut o conferință de presă comună, alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

“În acest loc, avem în derulare lucrările la drumul de acces dinspre bulevardul Carol, spre linia de centură. În partea stângă, se degajează terenul pentru ceea ce înseamnă construcția locuințelor ANL, în spate, unde sunt grămezile de pământ, urmează să fie construit următorul stadion. Aș vrea să vă dau o veste bună, pe data de 10 octombrie a fost deschiderea, la Compania Națională de Investiții, pe ceea ce înseamnă accesarea studiului de fezabilitate, mai exact, proiectare pentru viitorul stadion. Au fost ofertanți numeroși, în 30 de zile așteptăm un câștigător, pentru a face lucrările respective.

Pe acest drum, noi, Consiliul Județean Dâmbovița, am făcut sistemul de alimentare cu apă și canalizare, lucrăm acum la stabilizarea porțiunii, care va face accesul către vechiul cartier CFR, urmând ca, și în baza alocărilor bugetare care s-au dat pentru Primăria Municipiului Târgoviște să lărgim acolo drumul.

De asemenea, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat, în ultima ședință, suma de trei milioane de lei, pentru lucrările la drumul de centură, mai exact pentru podul de la Oțelărie. Cred că demonstrăm că, împreună cu administrația târgovișteană, facem lucruri bune pentru oameni.

Toate aceste investiții vor fi de folos nu numai locuitorilor municipiului, ci tuturor dâmbovițenilor.”

În ceea ce privește investiția  ”Stadion – Municipiul Târgoviște,

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!