La Târgoviște, unitățile de învățământ au intrat în etapa obținerii de bani europeni

Publicitate

La Târgoviște, dacă anul 2017 a fost anul locurilor de joacă și al străzilor, 2018 va continua cu reabilitarea de străzi, dar va fi și un start însemnat în programul de modernizare a unităților de învățământ.

Potrivit primarului Cristian Stan, acestea au intrat în etapa de obținere a fondurilor europene. În cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritară 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale”, Municipiul Târgoviște a reușit să depună la finanțare primul proiect din întreaga regiune Sud-Muntenia (care mai cuprinde județele Prahova, Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița și Teleorman).

”Astfel, investiția cu titlul Îmbunătățirea infrastructurii Educaționale prin Extinderea, Reabilitarea, Modernizarea și Echiparea Școlii Gimnaziale “Matei Basarab” din Târgoviște deschide lista de proiecte depuse în vederea finanțării, în cadrul axei specifice dedicate infrastructurii educaționale, pe componentă de finanțare care se adresează celor 7 județe din Regiunea Sud-Muntenia. Totodată, a fost depus și proiectul care vizează Îmbunătățirea infrastructurii Educaționale prin Extinderea, Reabilitarea, Modernizarea și Echiparea Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul” din Târgoviște”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!