INTERVIU | Camelia Potec: “Târgoviștea a intrat pe harta înotului românesc”. Vizează să aducă la Complexul Turistic de Natație și Internaționalele României

?
Publicitate

Camelia Potec este în aceste zile oaspetele de seamă al Complexului Turistic de Natație din Târgoviște. Președintele Federației Române de Natație și Pentlaton Modern e încântat că Târgoviștea a intrat pe harta înotului românesc, găzduind într-un interval scurt de timp două campionate naționale.

Rep.: Camelia, bazinul olimpic din Târgoviște a devenit principalul punct de atracție al înotului românesc prin găzduirea Campionatului Național de cadeți…

Așa este. Aici e o bază extraordinară. Este al doilea Campionat Național pe care îl organizează Târgoviștea într-un timp foarte scurt. Este un campionat mai mare și dedicat în totalitate cadeților. E o competiție foarte interesantă pentru noi. De aici pornesc viitorii campioni ai țării și care vor reprezenta România în marile întreceri ale lumii.

Rep.: Se poate spune că Târgoviștea a intrat pe harta înotului românesc?

Prin organizarea celor două concursuri naționale cu siguranță Târgoviștea a intrat pe harta înotului românesc. Sunt convinsă că în următorii ani mulți înotători și numeroase cluburi vor veni în cantonament aici pentru că sunt condiții foarte bune de pregătire. Foarte probabil, tot aici vor ajunge pentru antrenamente și câteva loturi naționale de înot ale României.

Rep.: Ce competiții ar mai putea găzdui bazinul olimpic din Târgoviște în perioada următoare?

Aici sunt condiții excelente și ar fi păcat să nu aducem și alte competiții importante. În curând vom face toate eforturile să omologăm acest bazin și la nivel internațional. În următorii doi ani estimăm să organizăm Internaționalele de înot ale României.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

1 COMENTARIU

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele