Incredibil ce scuză a găsit o șoferiță băută din Dâmbovița, care a lovit o ambulanţă, ricoşând apoi într-o maşină parcată

Publicitate

Ştefan Khalil
O șoferiță din județul Dâmbovița a provocat un accident pe Drumul Național 71, din comuna Aninoasa. Femeia a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind o ambulanță, care circula regulamentar și după aceea a intrat într-o mașină staționată pe margine. Șoferița, care a provact accidentul a fost depistată că se află sub influență băuturilor alcoolice, dar ea s-a aparat spunând că devină este cafeaua pe care a băut-o.

Femeia în vârstă de 50 de ani se îndrepta spre Târgoviște în acel moment, dar a pierdut controlul volanului, lovind o ambulanță, care mergea regulamentar, după care a intrat direct în mașina unui preot, care era staționată pe marginea șoselei.

,,Eram în casă când am auzit o bubuitură puternică. Mașînă mea era în afara carosabilului, am lăsat-o la poartă. A fost lovită de o mașină, care anterior lovise o ambulanță. Văd că le-a sărit câte o roată la fiecare’’ , a declarat pentru targoviștenews.ro, preotul, care s-a ales cu mașina avariată.

Femeia s-a aparat după ce a fost supusă probei cu etilostestul, spunând că devină este cafeaua pe care a băut-o cu puțin timp înainte să se urce la volan.,, Nu știu. Am zis că probabil din cauza cafelei. Zi de zi am băut aceeași cafea, dar nu știam că are așa ceva,, , a fost declarația șoferiței, care a provacat accidentul, potrivit sursei targovistenews.ro.

În momentul impactului, nu se afla niciun pacient în ambulanță și nicun membru al echipajului nu a fost rănit. Femeia însă s-a ales cu câteva zgârieturi și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum, această este cercetată pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii i-au făcut și dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influneta băuturilor alcoolice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!