Incident periculos într-un liceu! Un elev de 16 ani a tras cu un pistol cu bile într-o colegă

Foto: Arhivă
Publicitate

Nici nu a început bine anul școlar și deja au apărut primele incidente! Astăzi, un incident periculos s-a petrecut într-un liceu din orașul Rovinari, județul Gorj.

Un elev de 16 ani a pătruns în școală având asupra sa un pistol cu bile, cu care ar fi luat la țintă o colegă, chiar în sala de clasă. În urma incidentului, elevul s-a ales cu un dosar penal.

„Jandarmii împreună cu agentul de pază au mers în sala de clasă în care se aflau mai mulți elevi, unde au descoperit un elev de 16 ani care avea asupra sa un pistol cu bile pe care l-a folosit trăgând asupra unei colege, aceasta fiind nimerită în picior și mână, fără să-i fie provocate răni.

Elevul care deținea pistolul a declarat că l-a cumpărat dintr-un bâlci și, în joacă, împreună cu un alt coleg, a tras cu pistolul cu bile asupra fetei.

Băiatului i-au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,port fără drept al armelor neletale prevăzute în alin.1, în sediul instituţiilor publice”, faptă prevăzută de art.372, alin.3 din Codul Penal.

Documentele, precum și pistolul și recipientul cu bile au fost predate de jandarmi către Poliția Orașului Rovinari, pentru continuarea cercetărilor“, au transmis jandarmii gorjeni, pentru gorjonline.ro. 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!