Încep Zilele Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” din Târgoviște. Trei zile de evenimente culturale

Publicitate

Zilele Bibliotecii, la o nouă ediție! În perioada 22 – 24 noiembrie 2023, Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa organizează evenimentul Zilele Bibliotecii.

La manifestări vor participa specialişti de renume din domeniul bibliologic: prof.univ.dr. Mircea Regneală și conf.univ.dr. Cristina Popescu de la Universitatea București.

Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, 22 noiembrie 2023, începând cu orele 11:00, la sediul Bibliotecii Județene Dâmbovița (Str. Stelea, Nr.2) – Sala de Conferințe.

Tot miercuri vor fi decernate Premiile Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” pentru anul 2023, eveniment urmat de conferința „Biblioterapia sau lectura care transcede suferința”.

Ziua de 22 noiembrie mai cuprinde: lansare de carte („Cronicile bătrânului sefist” – autor Cristian Cocea), vernisajul expoziției de icoane „Rugă prin icoană, pictură și sunet”, un moment muzical „Lumină lină” și o expoziție de carte veche din colecțiile bibliotecii.

Joi, 23 noiembrie sunt programate: vizionări de filme și dezbateri („Minunata lume veche”, după amiaza de carte și film), o nouă expoziție de pictură („Toamnă în abstract”).

În ultima zi a evenimentului va fi adus un Omagiu lui Vincent van Gogh prin lucrări realizate de elevii Liceului de Arte Bălașa Doamna și va putea fi admirată o Biblioexpoziție.

Și filiala pentru copii a Bibliotecii Județene vă așteaptă cu momente inedite și atractive pentru cei mai mici cititori.

Detalii găsiți în afișul atașat:

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!