Incendiu puternic de vegetație uscată într-o comună din apropierea Târgoviștei! Flăcările s-au extins cu repeziciune pe 3 hectare și la acoperișul unei case

Publicitate

A fost pârjol, sâmbătă după-amiază, în localitatea Răzvad, din apropierea municipiului Târgoviște! Aproximativ 3 hectare de vegetație uscată au ars. Totodată, flăcările s-au extins cu repeziciune la o porțiune din acoperișul unei case, pe o suprafață de 30 de metri pătrați. Pentru lichidarea incendiului acționat pompierii Detașamentului Târgoviște și pompierii din cadrul SVSU Gura Ocniței.

“Intervenție pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Răzvad. Acționează pompierii Detașamentului Târgoviște cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Au fost suplimentate forțele de intervenție cu încă două autospeciale de stingere de al Detașamentul Târgoviște. În sprijin au acționat și pompierii din cadrul SVSU Gura Ocniței, cu o autospecială de stingere.

La locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifesta la vegetație uscată pe circa 3 hectare.

Echipajele de intervenție au localizat rapid flăcările care au au cuprins și o mică porțiune din acoperișul unei case și au salvat casa de locuit, fiind afectat acoperișul pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați.

Totodată, din calea flăcărilor a fost salvat un autoturism”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!