Gloria Cornești trage la primul loc în Liga a 4-a! Nelu Radu: “Nu avem contracandidată”

Publicitate

Gloria Cornești va fi una dintre echipele redutabile ale Ligii a 4-a dâmbovițene în noul campionat. Vicecampioana județului din sezonul precedent este pusă pe fapte mari și va trage din start la titlul de campioană.

Chiar dacă oficialii clubului nu iau în calcul promovarea în Liga a 3-a la finalul stagiunii, Gloria țintește de la bun început primul loc în campionat.

“Tragem la primul loc. Nu este bătut în cuie acest obiectiv, dar ne dorim să terminăm mai sus decât am făcut-o sezonul precedent. Nu cred că avem contracandidată la primul loc. Din ce văd eu, echipe bune mai sunt Recolta Gura Șuții și FC Brezoaele, dar la a doua echipă nu știu cât timp va dura acest proiect îndrăzneț”, ne-a declarat Nelu Radu, antrenorul-finanțator al echipei din Cornești.

“Și Titu și Moreni sunt alte două echipe de bătut”

Corneștenii au început cu dreptul sezonul, califându-se în turul 2 al Cupei României, după ce au trecut de FC Aninoasa cu 2-0. În disputa cu cu formația din apropierea Târgoviștei, reuștele Gloriei au fost semnate de Nedelea (pen) și M. Matei. Gloria vizează în această competiție un parcurs cât mai lung, iar în faza secundă a întreceri s-ar putea ciocni cu Urban Titu sau Flacăra Moreni.

“Ne dorim să mergem cât mai sus în Cupă. Nu avem un obiectiv bine stabilit. Că vom da peste echipe din Liga a 3-a sau a 2-a noi trebuie să jucăm bine. Diferența dintre Liga a 4-a și Liga a 3-a nu este prea mare. Am trecut de Aninoasa pentru că ne-am aflat într-o formă bună. Și Titu și Moreni reprezintă alte două echipe de bătut”, a încheiat Nelu Radu.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!