Georgian Honciu, marcator de serviciu pentru Chindia în deplasare. „Îmi doresc să înscriu de fiecare dată când intru pe teren”

Georgian Honciu (foto dreapta)
Publicitate

Georgian Honciu se simte excelent în meciurile din deplasare pe care Chindia Târgoviște le susține în acest campionat. Mijlocașul a fost omul numărul 1 din angrenajul lui Nicu Croitoru în jocurile cu Știința Miroslava și Pandurii Târgu Jiu, susținute la Iași și Motru. “Decarul” de pe “Eugen Popescu” a fost un jucător exponențial pentru echipa târgovișteană pe teren străin realizând de fiecare dată câte o “dublă”.

Honciu a devenit principalul golgheter al Chindiei după ce are o medie de un gol pe meci. Cu cele patru reușite, fotbalistul dâmbovițean se află pe locul 4 în topul golgheterilor Ligii a 2-a. “Mă bucur că am putut marca de atâtea ori. Îmi doresc să înscriu de fiecare dată când intru pe teren. Sper să o țin tot așa, dar în același timp vreau să-mi ajut echipa să câștige. Nu mă gândesc să devin golgheterul echipei”, ne-a declarat “decarul” formației de lângă Turnul Chindiei. Honciu își dorește ca sâmbătă Chindia  să bifeze a treia victorie în campionat. “Și  meciul cu Foresta Suceava va fi unul dificil. Foresta a devenit o echipă mai puternică după ce s-a întărit cu mai mulți jucători. Dacă vom lua totul în serios și vom avea atitudine pe teren putem câștiga”, a încheiat jucătorul de 28 ani. Pe lângă Honciu, în disputa cu Miroslava, câștigată de Chindia cu 9-0, au mai marcat Cherchez, L. Mihai (2), Stoica, Neicuțescu, Bâtfoi și Săvoaia (autogol).

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele