Fotbaliştii Chindiei Târgovişte, încrezători înaintea barajului de promovare în Liga 1. Marian Vatavu: „Putem promova”. Ce mesaj le transmite suporterilor fundaşul formaţiei de lângă Turn

Publicitate

Fotbaliștii Chindiei Târgoviște au intrat în febra duelului cu FC Voluntari ce va conta pentru barajul de promovare în Liga I. Sâmbătă, 9 iunie, elevii lui Nicu Croitoru vor susține primul joc cu ilfovenii, urmând ca al doilea meci dintre cele două formații să aibă loc patru zile mai târziu. Roş-albaştrii sunt încrezători în şansa lor şi consideră că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a urca Târgoviștea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Marian Vătavu, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul antrenat de Nicu Croitoru consideră  că a sosit din nou vremea ca oraşul Târgoviște să aibă echipă în Liga I, după o absență de 20 de ani. „Este un adversar din primul eşalon, dar avem și noi șansele noastre. Suntem încrezători în potențialul nostru. Putem promova după acest baraj. Noi i-am văzut în ultimele meciuri şi nu par atât de puternici. În schimb, trebuie să fim foarte atenți în dubla cu ei, fiindcă au jucători valoroși, de calitate şi cu multă experienţă la nivelul primei ligi. Jocul lor în ultimele etape ne oferă mari speranțe că putem să promovăm. Prin încredere, entuziasm şi muncă putem trece de Voluntari. Diferenţa dintre noi ţi ei nu cred că este atât de mare, cu toate că ei au jucat în Liga I. Este o şansă mare pentru noi de a ajunge în Liga I. Sper să profităm de ea pentru a duce din nou Târgoviștea pe harta primului eșalon. M-aş bucura enorm dacă am promova, mai ales pentru jucătorii tineri care nu au avut până acum contact cu Liga I. Mulţi dintre ei nu ştiu ce înseamnă să joci la cel mai înalt nivel. Ne bucurăm că s-a creat o asemenea emulație pentru acest baraj. Noi aşteptăm suporterii într-un numar cât mai mare la meciurile cu Voluntari şi vom face tot posibilul să promovăm”, ne-a declarat fundaşul central al Chindiei. Marian Vătavu este unul dintre puținii fotbaliști ai Chindiei care a evoluat în prima ligă, pentru Dinamo București și Pandurii Târgu Jiu. La nivelul Ligii I a strâns 50 de prezențe, iar ultimul sezon in care a evoluat a fost 2007-2008, pe când îmbracă tricoul Pandurilor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele