Fostul soţ al Alexandrei, fata ucisă în Titu, a fost reţinut de poliţişti. Acesta i-a făcut viaţa un calvar actualei iubite

Foto arhivă
Publicitate

Ştefan Khalil
Continuă detaliile din viață tumultoasặ a Alexandrei, fata din Titu înjunghiată de militar în salonul de inînfrumusețare. Fostul ei iubit, cu care are și un baiatel a fost acuzat de răpire. Până să-l cunoască pe plutonierul care avea să-I ia viața, Alexandra a mai trecut printr-o relație care a durat mai bine de 4 ani, cu Radu Bogdan Gabriel, cu care a avut și primul copil. Aceasta a reușit cu greu să scape din mâinile lui, pentru că la fel ca subofiţerul din armată, era un tip agresiv și o lovea frecvent pe Alexandra.

 

Între timp, cei doi s-au despărțit, iar fostul ei iubit a cunoscut o altă femeie din județul Argeș, căreia i-a făcut și ei viață un calvar. La fel ca Alexandra și aceasta a fost nevoită să suporte bătăi și umilințe. Ea a marturisit că a fugit de mai multe ori de lângă el, dar de fiecare dată o găsea și o aducea cu forță la el acasă. De cele mai multe ori, comportamentul bărbatului era din cauza alcoolului mai spune aceasta.

 

În momentul de faţă, Radu Daniel a fost chemat în fața procurorilor, cu propunere de arestare preventivă. Cunoscuții acestuia spun că bărbatul avea de multe ori probleme cu legea și a mai avut alte dosare penale. De această dată, a fost reținut pentru lipsire de libertate, amenințare și alte violențe. Femeia mai spunea că nu crede că de această dată este vorba despre gelozie. Agresorul a fost foarte afectat de moartea Alexandrei. A vrut chiar să se răzbune pe plutonier, pentru că i-a luat viața mamei copilului sau.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!