Flacăra Moreni vrea să răzbune eșecul din Cupă! Gabriel Paraschiv știe cum să oprească Petrolul. “Să avem mai mult tupeu și curaj”

Sursă foto: FC Petrolul
Publicitate

Disputa dintre Flacăra Moreni și Petrolul Ploiești va cunoaște în această după-amiază un nou act. De această dată cele două formații se întâlnesc în campionat și nu în Cupa României așa cum a fost în urmă cu zece zile. La fel ca atunci, partida de pe “Ilie Oană”are loc în nocturnă și va fi televizată de Digi Sport, începând cu ora 18,00.

Conducerea tehnică morenară speră ca Laurențiu Plăcintă et comp. să atingă cea mai bună formă la ora meciului, astfel încât Flacăra să obțină un rezultat cât mai bun la finalul întâlnirii. Dâmbovițenii au cedat în Cupă cu 0-3, la capătul “triplei” semnate de Ciocâlteu. Antrenorul Gabriel Paraschiv a considerat că pentru acest joc își cunoaște foarte bine adversarul, lăsând impresia că elevii săi nu mai pot fi surprinși așa cum s-a văzut în Cupă.

“Un meci în care trebuie să fim motivați la maximum, un meci televizat și un meci care se va desfășura pe un stadion extraordinar. Prezența publicului ar trebui să stimuleze jucătorii ambelor formații, dar în special pe ai noștri. Sper să facem un joc mai bun decât am făcut în Cupă și să ne întoarcem cu punct sau puncte din această deplasare. Spun acest lucru fiind știu că se poate. Am numeroase informații despre adversar, așa cum știam și înaintea primului joc. Important va fi să ne adaptăm mai bine condițiilor de joc, să nu mai fim timizi și să avem mai mult tupeu pentru că nu avem nimic de pierdut și numai de câștigat. Cu siguranță va fi un spectacol agreabil pe teren, pe care oamenii din tribune să-l savureze. Jucătorii mei sper să aibă curaj pentru a scoate un rezultat pe măsură. Ne dorim cu toții ca fanii noștri să fie din nou alături de noi și să înțeleagă că o echipă bună se construiește în timp, ce are nevoie de rezultate bune și de încurajări permanente, mai ales când ea suferă din anumite puncte de vedere”, s-a exprimat Gabriel Paraschiv.

Înaintea duelului de pe “Ilie Oană”, Petrolul este liderul seriei C3, cu 12 puncte acumulate, iar Flacăra se află pe locul 5, cu șapte puncte strânse. Pentru acest joc, “lupii” morenari nu pot conta pe fundașul Ionuț Mocanu, după ce a făcut operație la ligamente.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele