Fiestă pe “Eugen Popescu”! Jucătorii Chindiei Târgoviște au primit trofeul de campioni ai Ligii a 2-a

dav
Publicitate
Distribuie

Momente de sărbătoare astăzi lângă Turnul Chindiei! Fotbaliștii Chindiei au primit trofeul Ligii a 2-a, medaliile și tricourile de campioni, din partea FRF, pentru câștigarea campionatului ediția 2018-2019. Sub privirile a 3000 de spectatori, roș-albaștrii s-au bucurat pentru performanța din ultimul sezon, dar în același timp și-au luat rămas bun de la Divizia B, iar din sezonul următor vor evolua în prima ligă. Împreună cu fanii, jucătorii  și antrenorii echipei au cântat și au desfăcut șampania pentru a se ajunge la momente unice pe bătrânul “Eugen Popescu”.

Punctul culminat a fost atins în momentul când Mihai Stoichiță a oferit trofeul de campioni căpitanului Cristi Cherchez. Într-o “ploaie” de confetti atacantul a ridicat trofeul deasupra capului, moment în care i s-au alăturat toți colegii și întregul staff tehnic al echipei. De asemenea, pe gazon au pătruns toate grupele de copii și juniori ale clubului, dar și numeroși fani ai grupării târgoviștene. La festivitatea de premiere de pe “Eugen Popescu” au ajuns Mihai Stoichiță (director tehnic în  cadrul FRF) și Gabriel Bodescu (secretar general al FRF. În schimb, la festivitate nu a mai ajuns fostul internațional Jean Vlădoiu.

De asemenea, la premierea roș-albatrilor au ajuns Cristian Stan (primarul orașului Târgoviște), Alexandru Oprea (președintele Consiliului Județean Dâmbovița) și Alin Manole (vicepreședinte al CJD), unde primii doi au ținut discursuri, la capătul cărora au felicit jucătorii și antrenorii pentru performanța atinsă.

Așa cum se cunoaște, nedispunând de un stadion corespunzător, Chindia va juca în Liga I pe arena din Mioveni, meciurile de pe teren propriu. Potrivit primarului Cristian Stan, lucrările de renovare și modernizare la stadionul  “Eugen Popescu” vor debuta cel mai probabil în luna septembrie a acestui an, iar finalizarea acestuia ar putea avea loc în vara sau toamna anului viitor.

Chindia Târgoviște a încheiat sezonul 2018-2019 al Ligii a 2-a pe primul loc, cu 88 de puncte, înregistrând 27 de victorii, 7 remize și 4 înfrângeri.

 

Chindia Târgoviște  – campioana Ligii a 2-a – ediția 2018-2019

Conducere administrativă: Marcel Ghergu (președinte), Ciprian Iugulescu (director sportiv).

Staff tehnic: Viorel Moldovan (antrenor principal), Francisc Dican (antrenor secund), Gheorghe Păsărică (antrenor cu portarii), Stelian Isac (preparator fizic), Alin Draga (kinetoterapeut), Lucian Chețan (doctor), Victor Stan (maseur).

Lot jucători: Marian Aioani, Iustin Popescu, Teodor Meilă – portari), Crinel Stoica, Daniel Florea, Bogdan Șandru, Cosmin Atanase, Denis Dumitrașcu, Andreas Mihaiu, Adrian Ioniță, Lucian Acasandrei, Radu Simion, Mihai Leca, Marian Vătavu, Valentin Alexandru, Mădălin Martac, Cristian Neguț, Dan Panait, Cornel Dinu, Liviu Mihai, Alin Nisipeanu, Andrei Șerban, Mihai Neicuțescu, Daniel Novac, Cristian Cherchez – jucători de câmp.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!