Festivalul plăcintelor de la Cândești. ”Acasă se întâmplă lucruri dintre cele mai frumoase” | FOTO

Publicitate

Târgul Toamnei și Festivalul Plăcintelor – ediția a II-a, la Cândești! Sâmbătă, 14 octombrie, de la orele prânzului, localnicii și nu numai au participat la acest festival al toamnei românești organizat la Cândești.

Demn de menționat este că festivalul ”nu a costat bugetul local niciun leu, fiind organizat doar cu efortul oamenilor din Primăria Cândești și susținerea unor întreprinzători privați”, așa cum a specificat senatorul Adrian Țuțuianu, prezent la manifestare alături de deputații Oana Vlăducă și Claudia Gilia.
”Acasă, la Cândești, se întâmplă lucruri dintre cele mai frumoase. Anul trecut am venit aici împreună cu președintele Adrian Țuțuianu și bifam debutul unui festival al plăcintelor pe care doamna primar, Geo Popa, a avut ideea să-l organizeze. Spuneam atunci că-mi doresc ca evenimentul să continue și să facem din el o tradiție frumoasă a locului, a județului, a regiunii, de ce nu. Iată-ne la a doua ediție, mai mulți decât acum un an și mai ambițioși”, a declarat și deputatul Oana Vlăducă.
În afară de gustoasele plăcinte cu mere, brânză, dovleac și gem, vizitatorii au fost primiți cu expoziția de costume populare specifice zonei, produse agricole, preparate culinare, cu muzică și voie bună.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele