FC Aninoasa, remiză la final de tur! | GALERIE FOTO

Publicitate

Finalul turului de campionat a adus o remiză pentru FC Aninoasa. Echipa dâmbovițeană a forțat victoria cu CS Tunari, dar după ultimul fluier al arbitrului duelul dintre cele două formații s-a terminat nedecis: 1-1.

Elevii lui Cristian Bălașa au arătat bine timp de o oră, iar apoi în rândul acestora a intervenit oboseala, factor care i-a tras în jos. Beneficiind de un tonus bun de joc, jucătorii Aninoasei au început în forță meciul, iar într-un decurs de 18 minute, Rusu (4), G. Matei (6), Marina (7) și Călinescu (22) au irosit câteva ocazii clare de gol. Forcing-ul Aninoasei s-a văzut din plin la intrarea în minutul 30 când G. Matei a deschis scorul, după ce a scăpat singur cu Perianu, portarul grupării din Tunari. Beneficiind de un avantaj fragil, Aninoasa a continuat să mai atace poarta adversă, dar I. Radu s-a arătat inspirat la poarta adversă. De partea cealaltă, în prima repriză, Oșca a șutat pe lângă (6), iar R. Dumitru a trimis cu capul, tot pe lângă. În actul secund, Aninoasa a lăsat tot mai mult garda jos, iar adversarul a început și el să-și arate colții. Tactica gândită de ilfoveni s-a pliat perfect, iar în minutul 66, Dragu a restabilit egalitatea, în urma unui șut trimis la colțul lung din marginea careului. Până la reușita egalizatoare, ilfovenii și-au bătut joc de alte două ocazii periculoase, prin R. Dumitru (54) și Neculai (65). În schimb, Aninoasa a avut și ea șansa unui nou gol, dar în două rânduri, Perianu s-a dovedit providențial la șuturile lui G. Matei (64, 68). Pe final de joc s-a jucat și mai mult cu garda jos, iar Aninoasa a rămas în inferioritate numerică după ce Marina a cedat presiunii și fost eliminat de arbitru pentru o intrare dură la Luca. Mai mult de atât, ambele formații au avut posibilitatea desprinderii pe tabelă. Pentru Aninoasa, Leotescu (88) s-a fâstâcit în fața porții adverse și nu l-a putut învinge pe Perianu, iar pentru Tunari, Ilin s-a aflat foarte aproape de gol, dar mingea s-a scurs milimetric pe lângă buturile lui Preda. Punctul obținut cu ilfovenii a dus Aninoasa să încheie prima parte a campionatului pe locul 10, cu 12 puncte acumulate, dar și cu speranța că va arăta mult mai bine în sezonul de primăvară.

FC Aninoasa – CS Tunari 1-1 (1-0)
Marcatori: G. Matei (29)/ Dragu (66).
Aninoasa: Preda – Grigorescu, Marina, Blas, Diță (72 Maican) – Călinescu (86 Pahonțu), Andronache, G. Matei (87 Sucală) – I. Radu, Codroiu (57 Leotescu). Antrenor: Cristian Bălașa.
Tunari: Perianu – Dragomir, Dragu, Oșca, Barabas – Neculai – Zanfir, Ivan, R. Dumitru, Luca – Ilin. Antrenor: Tudorel Dumitru.
Stadion: “Comunal”- Aninoasa. Spectatori: 100.
Au arbitrat: Ciprian Aelenei (Iași) – Ionel Tănasă (Botoșani), Vasile Caba (Darabani – BT). Observatori FRF: Gheorghe Andrei (Ploiești) și Aurel Ionescu (București).
Cartonașe galbene: Diță (27), Rusu (61), Leotescu (90+3)/ R. Dumitru (19), Neculai (64), Ivan (80).
Cartonaș roșu: Marina (77).
Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!