Extaz la Moreni! Flacăra a devenit noul lider al seriei C3 după un succes la scor cu Vedița Colonești

Publicitate

Flacăra Moreni a devenit, în această după-amiază, noul lider al seriei C3 din cadrul Ligii a 3-a. Urcarea pe primul loc în clasament a venit după victoria la scor obținută de “lupii” în fața Vediței Colonești, într-un joc ce a contat pentru etapa a 9-a a campionatului.

În disputa cu oltenii, formația lui Gabriel Paraschiv s-a impus cu un categoric 4-0, în urma reușitelor semnate de Zidăroiu (9, 15), C. Anton (39) și Drăgan (75). Succesul cu Vedița este unul dintre cele la clare obținute de galben-albaștrii în acest sezon, iar mai mult de atât acesta a venit după “dușul” rece  suferit cu o săptămână în urmă, în deplasare, cu CS Blejoi (0-4). Astfel, după 9 meciuri disputate în acest campionat, Flacăra a urcat în fotoliul de lider al seriei, cu 19 puncte acumulate.

În disputa cu Colonești, Flacăra a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Duță – Costache, Matei, Oaie, Cernea (71 Negrea) – I. Constantin, Anton (65 Petculescu), Calofir – Zidăroiu (65 Drăgan), Lețu, Niculăescu (78 Ilie).

Etapa viitoare, în deplasare, Flacăra va înfrunta a doua clasată din serie, CSM Slatina, într-un veritabil derby al seriei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!